Bezorging en levertijd

Ophalen:
U heeft de mogelijkheid om uw aankopen bij ons in de winkel op te halen. Voor meubels geldt dat u deze binnen 14 dagen dient op te halen. Wanneer het termijn van 14 dagen is overschreden rekenen wij opslag kosten a €5,00 per dag.

Verzenden:
Het verzenden van bestellingen, welke verzorgd wordt door PostNL, is altijd voor risico van de koper. Ma Maison is niet aansprakelijk voor beschadigingen en/of het verloren gaan van artikelen tijdens het vervoer door PostNL. De artikelen zijn exclusief verzendkosten.

Verzendkosten:

Nederland

Standaard

0-10 kg 6,95

10-30 kg 13,25


Aangetekend

0-10 kg 8,60

10-30 kg 14,90

Na uw bestelling worden de verzendkosten berekend over de artikelen die niet met PostNL verzonden kunnen worden (groot meubel). Wij nemen na uw bestelling zo spoedig mogelijk contact met u op.

Buitenland

Voor zendingen naar het buitenland zie verzendkosten in uw winkelwagen.

Na uw bestelling worden de verzendkosten berekend over de artikelen die niet met PostNL verzonden kunnen worden (groot meubel). Wij nemen na uw bestelling zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kijk voor meer informatie op www.postnl.nl

Bezorgen:
Ma Maison bezorgd 7 dagen in de week. Na uw aankoop neemt Ma Maison contact met u op voor wat betreft de leverdatum en tijd.

Levering van meubelen geschied tot aan de deur. Er dient iemand aanwezig te zijn om hulp te bieden aan de transporteur. Bij flats en appartementencomplexen geschied de levering tot aan het gebouw. De meubelen worden dus niet naar boven bezorgd.
Na uw bestelling worden de verzendkosten berekend voor de artikelen die niet met PostNL verzonden kunnen worden. Wilt u eerst informatie over de verzending neem gerust contact op.

Bezorgen buiten Nederland is ook mogelijk, kosten op aanvraag

Levertijd:
Wanneer de betaling bij ons binnen is ontvangt u een orderbevestiging. Over het algemeen heeft u uw bestelling binnen 2-5 werkdagen in huis. Uitzonderingen betreffen de producten die nog in ontwikkeling zijn, producten die dus nog niet leverbaar zijn of waar een levertijd op zit.

© 2013 - 2024 Ma Maison Bohemian & Brocante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel