Bezorging en levertijd

Ophalen:
U heeft de mogelijkheid om uw aankopen bij ons in de winkel op te halen. Voor meubels geldt dat u deze binnen 14 dagen dient op te halen. Wanneer het termijn van 14 dagen is overschreden rekenen wij opslag kosten a €5,00 per dag.

Verzenden:
Het verzenden van bestellingen, welke verzorgd wordt door PostNL, is altijd voor risico van de koper. Ma Maison is niet aansprakelijk voor beschadigingen en/of het verloren gaan van artikelen tijdens het vervoer door PostNL. De artikelen zijn exclusief verzendkosten.

Verzendkosten:
0 – 10kg. € 6,75
10 – 30kg. € 12,75

PostNL bezorgt de volgende werkdag indien u op een werkdag voor 19.30uur besteld heeft. PostNL levert ook op zaterdag tussen 9.00-18.00uur.

Als u de eerste keer niet thuis bent zal PostNL de volgende dag nogmaals het pakket bij u aanbieden. Wanneer het pakket beide keren niet kan worden afgeleverd, brengt PostNL uw zending naar het dichtstbijzijnde Postkantoor. Het pakket blijft drie weken liggen op het Postkantoor en gaat daarna retour naar de afzender. Voor ontvangst van het pakket moet altijd getekend worden.

Kijk voor meer informatie op www.postnl.nl

Bezorgen:
Ma Maison bezorgd 7 dagen in de week. Na uw aankoop neemt Ma Maison contact met u op voor wat betreft de leverdatum en tijd.

Levering van meubelen geschied tot aan de deur. Er dient iemand aanwezig te zijn om hulp te bieden aan de transporteur. Bij flats en appartementencomplexen geschied de levering tot aan het gebouw. De meubelen worden dus niet naar boven bezorgd.
Bezorgkosten:
<25 km straal hanteren we een regiotarief van €40,-
>25 km in overleg
Bezorgen buiten Nederland is ook mogelijk, kosten op aanvraag

Levertijd:
Wanneer de betaling bij ons binnen is ontvangt u een orderbevestiging waarin ook de ontvangstdatum vermeld zal staan. Over het algemeen heeft u uw bestelling binnen 2-5 werkdagen in huis. Uitzonderingen betreffen de producten die nog in ontwikkeling zijn, producten die dus nog niet leverbaar zijn of waar een levertijd op zit.

© 2013 - 2017 Ma Maison Bohemian & Brocante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie